Mūsdienīgajā darba vidē personāla vadītājam jāpiemīt dažādām kompetencēm. Viena no tām ir spēja sadarboties ar uzņēmuma vadību, jo tikai tā ir iespējams sasniegt noteiktos uzņēmuma mērķus un lolot iekšējo kultūru. Bet tas ne vienmēr ir viegli, gluži pretēji – nereti šīs attiecības ir ļoti komplicētas, kas pieprasa pacietību un specifiskas zināšanas.

Lai saprastu, kā labāk sadarboties, aicinām Jūs uz ASTRAL Academy klātienes semināru “HR UN VADĪTĀJI – KĀ LABĀK SADARBOTIES (SADZIRDĒT, SARUNĀT, VIENOTIES)”, kuru organizējam mēs – augstākā līmeņa vadītāju atlases kompānija ASTRAL Executive Search.

Jums būs iespēja iesaistīties diskusijās un dalīties ar savu pieredzi ar citiem HR jomas profesionāļiem un lietpratējiem.

Semināra norise:13. septembris no plkst. 14:00 – 18:00, Rīga Lācplēša iela 27, 2 stāvs.

 

SEMINĀRA PROGRAMMA

•       HR loma mūsdienīga uzņēmuma struktūrā – kā nostiprināt savu vietu uzņēmumā un palielināt savu vērtību uzņēmuma mērķu sasniegšanā? 

•       Vadītāju tipi un kā ar tiem tikt galā  – vadītāji ir dažādi, katram sava odziņa un savs niķis. Kā saprast, pielāgoties un risināt jutīgos HR jautājumus ar katru?

•       Kādus jautājumus noteikti risināt kopā ar valdi – praktiski visi HR jautājumi būtu jārisina kopā ar valdi vai nodaļu vadītājiem, bet…

•       Tevi noteikti sadzirdēs, ja spēsi likt Tevi sadzirdēt? – bez vadības atbalsta, personāla darbinieku pūles būs veltas. Kas ir svarīgi, lai spētu jēgpilni un ātri atrisināt HR jautājumus? 

Kafijas pauze ar vīnu un gardām uzkodām.

•       HR vidutājs – konfliktu risinātājs  – personāla vadītāja sadarbības virzieni ir vērsti gan uz sadarbību ar vadību, gan struktūrvienību vadītājiem, gan komandām, gan atsevišķiem darbiniekiem. Kā sabalansēt visu pušu intereses un sasniegt mērķus “bez puniem”? 

•       Konfliktu pārvaldības klasika  –  konfliktu risināšanas iespēju ir daudz, tomēr visiem konfliktiem ir savi līdzīgie parametri, kuros izprotot, var atrast labākos risinājumus katrai noteiktai situācijai. 

•       Konfliktu risināšanas slazdi jeb drāma darba vietā – ne visus konfliktus izdodas pietiekami ātri un veiksmīgi atrisināt, lai gan vadītāji un darbinieki ir apguvuši daudzas sadarbības prasmes. Kas nosaka konflikta atrisināšanas iespējas un kā pamanīt, ka izvēlētā stratēģija nekur neved? 

•       Ieguvumi no konflikta – vai tas tiešām iespējams?

Pozitīva atmosfēra, sarunas un vērtīgas iepazīšanās.

SEMINĀRU VADĪS

ASTRAL Executive Search vecākās konsultantes Ilze Sila un Sandra Liepa.

ILZE SILA

Tiekšanās pēc augstākiem mērķiem un neatlaidība ir Ilzes profesionālās dzīves virzītājspēks. Ilze par lielāko uzņēmumu vērtību vienmēr ir uzskatījusi darbinieku. Pieredzējusi visdažādākās uzņēmumu izaugsmes cikla posmus, Ilze ir spējusi saliedēt darbiniekus un komandas vissarežģītākajiem uzdevumiem un panākusi degsmi, enerģiju un spēku komandām turpināt darbu un nepadoties grūtību priekšā. 

SANDRA LIEPA

Sandra ir pieredzējusi personāla vadītāja, kas sniegusi savu ieguldījumu visdažādākajās industrijās, sākot no izglītības un beidzot ar ražošanu. Paralēli Sandra lasījusi lekcijas augstākā līmeņa vadītājiem par performances un pārmaiņu menedžmentu, motivēšanu, personīgo izaugsmi un citām ar personāla vadību saistītām tēmām. 

Piesakoties semināram līdz 20.08.2023. ieejas cena tikai  50.00 EUR + PVN (pēc tam 75.00 EUR + PVN)

Lūdzam reģistrēties līdz š.g. 11. septembrim te  Pēc reģistrācijas tiks nosūtīts rēķins.  Vietu skaits ir ierobežots.

 

ATSAUKSMES PAR SEMINĀRU “GLOBĀLĀS TENDENCES PERSONĀLA VADĪBĀ”

Jolanta Gaudieša / SIA “Karavela” Personāla vadītāja

“Paldies Jums par šo semināru un kopīgo tikšanos! Tā bija lieliska iespēja koncentrētā veidā dzirdēt aktuālās tendences! Ne mazāk vērtīga bija iespēja apsēsties un aprunāties ar kolēģiem no citiem uzņēmumiem! Tā ir lieliska pieredzes, domu, viedokļu apmaiņa!”

Aiga Dombrovska / VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” Personāla vadības daļa Vecākā personāla speciāliste

“Vēlos pateikties par iespēju piedalīties Jūsu organizētajā seminārā “Globālās tendences personāla vadībā”. Ļoti interesants un vērtīgs pieredzes apmaiņas seminārs personāla vadības jomas profesionāļiem par šobrīd ļoti aktuālu tēmu. Vēlos izcelt semināra vadītāju ASTRAL Executive Search vecāko konsultanti Ilzi Silu kā zinošu un harizmātisku pasniedzēju. Interesantais un aizraujošais lektores sniegums attiecīgi rezultējās atsaucīgā publikā”.