Krista Kristiāna neapstājas nekad. Kā Galileo Galilejs viņa gatava pētīt plašus apvāršņus, lai atklātu īstus spīdekļus. Vai tā būtu uzņēmuma attīstība, interviju vadīšana un analīze, kandidātu meklēšanas stratēģiju izstrāde, kandidātu meklēšana – it visur Krista darbojas ar īsta pētnieka rūpību, aizrautību un neatlaidību.

Krista ir ieguvusi trīs augstākās izglītības personāla vadības, biznesa vadības un sociālo zinātņu jomās, kā arī ir sertificēta Hogan Assessments konsultante. Viņa ir neatlaidīga, mērķtiecīga, ar spēcīgu analītisko un loģisko domāšanu, kas kopā ar vēlmi izzināt un atrast labāko risinājumu sniedz iespēju vienmēr nonākt līdz rezultātam. Krista ir piesaistījusi un novērtējusi ne vienu vien izcilu vadītāju un ekspertu dažādās nozarēs, palīdzot organizācijām attīstīt savus biznesa mērķus.

1. Kā Tu raksturotu savu ikdienu, strādājot mūsu uzņēmumā?

Strādājot ar tik dažādiem cilvēkiem un uzņēmumiem, interesanti ir katru dienu! Ikdiena var nest tik dažādas emocijas – prieku, gandarījumu, vilšanos vai pārsteigumu – ka tas nekad nevar apnikt. Man patīk ātrais dienas ritms, komunikācija ar dažādiem cilvēkiem un tajā pašā laikā ir arī darbi, kur nepieciešama liela rūpība un koncentrēšanās. Mums ir super komanda, kas sniedz lielu prieku vienmēr doties uz darbu, tādēļ esmu priecīga, ka es esmu atradusi darbu, kas man ir kā sirdslieta!

2. Kādi ir Tavi hobiji vai intereses ārpus darba? Un kā Tu uzturi veselīgu darba un privātās dzīves līdzsvaru?

Šobrīd manu brīvo laiku aizņem mana mazā dāma Klāra Magdalēna ar ko kopā izbaudām bērnības priekus! Bet brīvo laiku man patīk pavadīt aktīvi, dabā ar ģimeni un saviem četrkājanajiem Kavalieriem. Vēl, protams, ceļošana, golfa spēlēšana, koncertu un teātru apmeklēšana, kā arī ciemošanās pie draugiem vai radiem ir tas, kas sniedz man pozitīvas emocijas un enerģiju tālākajiem darbiem. Līdzsvaru starp personīgo un profesionālo darbu mērķtiecīgi nemeklēju, jo, ja godīgi, man darbs un profesionālā darbība ir savā ziņā kā hobijs! 😊

3. Vai vari padalīties ar kādu smieklīgu, īpatnēju vai interesantu atgadījumu, kas ir noticies darbā ar kandidātu atlasi un novērtēšanu?

Tas notiek regulāri! Vienu brīdi sāku veidot šādu notikumu dienasgrāmatu, lai kaut kad dzīvē varētu uzrakstīt grāmatu par to. 😀 Bet spilgti atmiņā ir palikušas intervijas ar bijušajiem ministriem un valsts prezidentu. Atceros to satraukumu un pagodinājumu, ka mums ir iespēja veikt interviju tik zinošiem un profesionāliem cilvēkiem.

4. Ko Tu gribētu nākotnē izdarīt?

Nākotnē es gribētu būt arī kā pasniedzēja kādā universitātē, lai varētu dalīties ar savām zināšanām un pieredzi ar jauno paaudzi. Kā arī ir dažādas idejas kā gribētu attīstīt mūsu uzņēmumus, lai pēc iespējas vairāk organizācijām spētu palīdzēt atrast īsto viņu zvaigzni!

5. Kāds ir Tavs mīļākais teiciens vai mantra? Kādēļ tas ir svarīgi Tev?

Laikam visbiežākais teiciens, ko saku savai komandai, ir “Acis darba izbijās, rokas darba nebijās!”. Bieži vien mūsu darbā ir situācijas, kad liekas, ka risinājums nav atrodams, bet es esmu pārliecināta, ka risinājums vienmēr ir! Nepieciešams tikai rīkoties, darīt kaut pa bišķītim un rezultāts vienmēr atnāks!

Iepazīsti mūsu komandas zvaigznes arī turpmāk!