Pēdējo trīs gadu laikā nācies saskarties ar vairākiem izaicinājumiem – pandēmija, inflācija, karš, digitalizācija un finanšu nestabilitāte. Šis paaugstinātais nenoteiktības līmenis un pārmaiņas 2023. gadā ir radījis jaunas un globālas tendences! 

Jaunam gadam iesākoties, aicinām Jūs uz kārtējo ASTRAL Academy klātienes semināru “GLOBĀLĀS TENDENCES PERSONĀLA VADĪBĀ”, kuru organizējam mēs – augstākā līmeņa vadītāju atlases kompānija ASTRAL Executive Search.

Semināra norise: 1.marts no plkst. 14:00 – 16:00, viesnīca “Pullman Riga Old Town”, Jēkaba iela 24, Rīga

Seminārā uzzināsiet par aktualitātēm un jaunākajām tendencēm personāla vadībā, kā arī par cilvēkresursu vadības izaicinājumiem 2023.gadā. Jums būs iespēja iesaistīties diskusijās un dalīties ar savu pieredzi ar citiem HR jomas profesionāļiem un lietpratējiem. 

Semināra cena:  75.00 EUR + PVN (apmeklējot semināru kopā ar kolēģi – katram 55.00 EUR + PVN)

SEMINĀRA PROGRAMMA

1.  Cilvēks ir pirmajā vietā! Kādas ir jaunās darba tirgus prasības un darba devēju vēlmes un vajadzības; pārmaiņas darba tirgū.

2. Komunikācija – labas pārvaldības un līderisma stūrakmens. Jēgpilna saruna starp vadītāju un darītāju ikdienā, atgriezeniskās saites sniegšana un darba snieguma pārrunas. Informācijas nodrošināšana visiem.

Kafijas pauze ar vīnu un gardām uzkodām no Pullman restorāna.

3. Veselīgas darba vides nodrošināšana – Vadītāju loma veselīgas un drošas darba vides nodrošināšanā; darba efektivitātes veicinošie un graujošie faktori. Personīgas dzīves un darba dzīves līdzsvars un mentālā veselība.

4. Cilvēkresursu vadītāju attīstība! Jaunās vadītāju prasmes un amati, lai nodrošinātu uzņēmumu ilgtspēju, darbinieku labbūtību un darba efektivitāti. 

Pozitīva atmosfēra, sarunas un vērtīgas iepazīšanās.

Semināru vadīs: ASTRAL Executive Search vecākā konsultante Ilze Sila.

Tiekšanās pēc augstākiem mērķiem un neatlaidība ir Ilzes profesionālās dzīves virzītājspēks. Izglītība un darba pieredze ļauj ieraudzīt cilvēku īsto vietu viņa profesionālajā karjerā. Ilze par lielāko uzņēmumu vērtību vienmēr ir uzskatījusi darbinieku. Pieredzējusi visdažādākās uzņēmumu izaugsmes cikla posmus, Ilze ir spējusi saliedēt darbiniekus un komandas vissarežģītākajiem uzdevumiem un panākusi degsmi, enerģiju un spēku komandām turpināt darbu un nepadoties grūtību priekšā. 

Lūdzam reģistrēties līdz š.g. 24. februārim. Pēc reģistrācijas tiks nosūtīts rēķins. Vietu skaits ir ierobežots.