Lielākā augstākā līmeņa vadītāju atlases kompāniju alianse pasaulē Kestria, no 2023. gada 7. līdz 9. jūnijam Tokijā, Japānā, rīkoja savu 2023. gada starptautisko konferenci. Kestria dalībnieki izmantoja šo iespēju svinēt alianses 30. gadadienu, padziļinātu savas attiecības un apspriestu būtiskās tendences no visas pasaules.

Šī gada konferences tēma bija “Kestria 3.0: Gaiša nākotne”. Konferences laikā tika uzsvērta spēja veiksmīgi operēt šajos neskaidrajos laikos. Biežu ekonomisko un politisko krīžu, mainīgās klientu pieprasījuma un kandidātu vērtēšanas vairāku piedāvājumu apstākļos visus šos faktorus ļoti ietekmē neapturamais Mākslīgā intelekta un digitālo inovāciju vilnis. Pasākuma laikā tika prezentēts stratēģiskais plāns “Kestria 2025”, kurā tika uzsvērtas būtiskās alianses vērtības un mērķi.

Konferences pēdējā dienā dalībniekiem bija iespēja noklausīties interesantu runu no slavenā ekonomista Ričarda Kū (Richard Koo), kas ir Nomura Research Institute galvenais ekonomists. Ričards darbojas arī kā vecākais konsultants Stratēģisko un starptautisko pētījumu centrā Vašingtonā un ir žurnālists Vācijas ekonomikas avīzē Handelsblatt. Viņš sniedza pārskatu par Japānas ekonomiku, Japānas ekonomisko atveseļošanos un iespējām, kā arī konkrētām jautājumu parādīšanās tirgū ārvalstu līderiem un uzņēmumiem.

Konferences lielais panākums uzsver spēcīgas personīgās un profesionālās saites, kas pastāv mūsu aliansē, un priekšrocības, ko tās nes gan biedriem, gan viņu klientiem,” teica Kestria Izpildkomitejas prezidents Rohans Kars (Rohan Carr).

Kestria partneri kopā radīja neaizmirstamas atmiņas visiem pasākuma dalībniekiem. Konference kalpoja par spēcīgu pierādījumu vienotībai un izturībai, ko parāda Kestria starptautiskā komanda.

Par Kestria

Kestria ir lielākā augstākā līmeņa vadītāju atlases kompāniju alianse pasaulē, kas apvienota savā apņemšanā atbalstīt savus klientus vadības talantu meklēšanā un noturēšanā. Kestria partneri ir tikpat kultūras un ģeogrāfiski daudzveidīgi kā Kestria klienti. Kestria partneri  atrodas 40+ valstīs, 90+ pilsētās sešos kontinentos. Kestria biedriem ir nepieciešamais klātbūtnes un pielāgošanās spējas līmenis, lai palīdzētu starptautiskiem uzņēmumiem un MVU ar dedikāciju un personīgu pieeju.

Avots: www.kestria.com